FysiOK


Uw klacht

 

U kunt met uw klacht(en) bij ons terecht. Of het nu gaat om klachten aan gewrichten, spieren, kapsels of banden. Of u nu topsporter bent of recreatief sporten. Van oud tot jong. Of u de klacht(en) nu hebt opgelopen door een blessure, misschien gewoon een verkeerde beweging of door een langdurige verkeerde houding. U bent bij ons in goede handen. Wij behandelen ook bij de revalidatie na een operatie of tijdens de reactivatie van COPD-patienten.

 

Onze visie

 

De tradtionele fysiotherapeut die alles moet kunnen, is niet meer van deze tijd. Wij geloven niet in een standaardbehandeling en we begrijpen niet dat er soms toch een behandelplan gemaakt wordt terwijl het onvoldoende duidelijk is wat de klacht precies inhoudt. Elke klacht verdient een grondige diagnose. Hiervoor gebruiken we als het nodig is de nieuwste technieken, zoals echografie. Daarna starten we met een specifieke, klacht-gerichte behandeling. Dat betekent dat we de juiste technieken en specialisten inzetten om uw klacht te verhelpen. Bij ons is uw klacht koning. Hoogwaardige kwaliteit van fysiotherapeutische zorg is voor ons een randvoorwaarde.

 

Onze ambitie: 'samen het beste uit uzelf halen'

 

Zorgen voor een spoedig herstel, zodat u weer het beste uit u zelf kunt halen. Dat is onze ambitie. We verlangen overigens wel dat u bereid bent om u ook daarvoor in te zetten. Dat is cruciaal voor een snel en duurzaam herstel. Samen werken we met u aan maximale belasting van uw lichaam. We streven ernaar dat u er na de behandeling sterker uitkomt, zodat herhaling van de klacht zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het is niet voor niets dat we geregeld (top)sporters begeleiden in hun herstel, op weg naar succesvol resultaat.

 

Onze "klacht is koning"- aanpak

 

Bij ons geldt het motto: "uw klacht is koning". Om u weer snel aan de slag te krijgen, halen we alles uit de kast. Voldoende is niet genoeg, dus we zijn niet snel tevreden. Dat begint met een grondige diagnose, waarbij we allerlei technieken gebruiken om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Uw klacht bepaalt de manier waarop u wordt behandeld en de technieken wie we daarbij gebruiken, zoals bijvoorbeeld shockwave therapie.